Karaoke best grappig
Door: koen helmendach
Blijf op de hoogte en volg Koen
22 Oktober 2009 | China, Peking
22 Oktober 2009 - 20:48
Mama:
Lieve Koen,
Ziet er inderdaad heel netjes uit. Had het eigenlijk wel even willen horen.......haha.
Wij zijn vandaag naar Burger Zoo geweest. Daan en ik waren er nog nooit geweest en hebben heel veel mooie dingen en dieren gezien.
Vooral Seaworld was de moeite waard.
De vissen zwommen zo over ons heen. De vissen hadden we bij het duiken ook al eens gezien, maar de haaien niet. We hebben alles bekeken en daarna konden we het ook wel in de rug en voeten voelen, zelfs Daan.
Daan en papa hebben vanavond bij pake en beppe gegeten. Papa had een heerlijke ovenschotel van aardappelen, spruitjes, sperciebonen en kip gemaakt. Dus dat was smullen! (hoorde ik)
Ik heb vanavond wild gegeten met spruitjes, een gestoofd peertje en sla. Ook heerlijk!
Morgen hoef ik niet te werken, kan ik lekker uitslapen. Papa gaat er wel vroeg uit, want die gaat zijn visum regelen in Den Haag.
Nou Koen, slaap maar weer lekker verder (het is bij jou nu kwart voor 5), ik ga er ook zo weer in.
XXXXXXXXXXXX mama