Het eerste bericht - Reisverslag uit Peking, China van Koen Helmendach - WaarBenJij.nu Het eerste bericht - Reisverslag uit Peking, China van Koen Helmendach - WaarBenJij.nu

Het eerste bericht

Door: koen helmendach

Blijf op de hoogte en volg Koen

26 Augustus 2009 | China, Peking

He vandaag dan even het eerste bericht. Vandaag begonnen met het inpakken van de tas. Heb ook al wat lekker dingen gekocht voor onderweg naar China en natuurlijk wat leuke tijdschriften. Ik geef vrijdag om 8 uur mijn afscheidsfeest. Groeten van koen.

• 26 Augustus 2009 - 16:57

Mooi, het begin is er!
    Ben erg benieuwd.

• 26 Augustus 2009 - 17:38

Papa:

De eerste grote reis van je leven gaan maken, is niet niks. Ik hoop dat het gaat brengen wat je ervan verwacht. We hopen nog een hoop mooie berichten van je te ontvangen.

• 28 Augustus 2009 - 23:44

Bart:

Hee koentje!

veel suc6&plezier! je zult vast een hoop meemaken en veel nieuwe dingen leren.
    En blijf niet plakken daar bij een chinese chick, haal die dan maar hier naar toe:p
    Ik hou je in de gaten;)

• 29 Augustus 2009 - 11:28

Tante Rita:

Lieve Koen,

Vandaag gaat het allemaal voor je beginnen, geweldig!
    Vanaf de Prinsenhof gaan we je volgen naar het verre oosten.
    Succes met de laatste voorbereidingen, nogmaals een goede reis gewenst en we kijken uit naar een volgend berichtje vanuit China!

Liefs, Oom Jaap en tante Rita

• 29 Augustus 2009 - 19:29

Wassim:

ey koen,
    je zult nu wel in het vliegtuig zitten. tegen de tijd dat je dit leest zul je al wel in china zijn. heel veel plezier alvast;), en vergeet niet onze afspraak he, het past wel in je koffer:P, zo groot zijn die dingen niet:P whahaha, ik spreek je nog wel. later

• 30 Augustus 2009 - 12:51

Klaas:

wel spannend in dat China... :)heb je de playboy al uit? ;). haha

nog heel veel suc7 daar.
    gr klaas

• 30 Augustus 2009 - 14:23

Koen:

ja ik ben vandaag aangekomen het was een hele reis morgen zal ik het verslag van vandaag erop zetten omdat ik op mijn eigen laptop nog gen internet heb maar dat verslag kunnen jullie morgen lezen als het goed gaat. En ja wassim ik kom de afspraak naa komt helemaal goed voor elk klusje een andere en ja zeker ik heb de playboy al uit. groeten koen

• 02 September 2009 - 18:15

Hester:

Hoooii Koen! =D

Jij bent nu heeeeel ver weg van hier. Ik hoop dat het wel leuk is daar! Vast wel.
    Je bent iedergeval goed is China aangekomen, dus het oog heeft al goed gewerkt! ;)
    Ik zou af en toe nog wel ven een berichtje sturen.

Groetjes, Hester.