De laatste School dag van de week
Door: koen helmendach
Blijf op de hoogte en volg Koen
04 September 2009 | China, Peking
04 September 2009 - 14:12
Papa:
Ik zie jou niet op de Catwalk, wel leuke Japanse dames...... Hoe lang blijft de klas waar je in zit bij elkaar? Net zoals jij 12 weken of langer / korter en Viktor? Jullie zijn echte junk food eters, verslaafden...Dit eten is misschien wel veel te duur voor de Chinezen uit Beijing. Ik hoor het wel. -
04 September 2009 - 16:08
Koen Helmendach:
Nee toen ik de Catwalk loop ging doen kon ik geen foto's maken. Veel studenten komen naar EF om in te komen en gaan daarna naar de universiteit om daar de taal te leren. Dat vind ik wel jammer maar er komen waarschijnlijk genoeg andere. Ja ik denk ook dat het eten te duur is voor hun het koste ons 5,5 euro. De Peking duck van gister was ook zo iets rond die prijs. Groeten van Koen. -
04 September 2009 - 16:09
Mama:
Superleuke foto's weer.
En leuke mensen die bij jou in de klas zitten.Kan me voorstellen dat je zin had in een lekkere hamburger met friet na al dat chinese eten. Dat had ik weleens willen zien: Koen op de catwalk.
Veel plezier morgen!
Dikke kus!!!!!!!
mama
04 September 2009 - 20:12
TRita:
Ha Koen,
Hoe vaak eet jij daar wel niet? Eerst een hamburger met friet en daarna (bijna..) weer eten in de top van een hoog gebouw?
Wat een leuke afwisselende dingen doe je daar allemaal,zeg!
Ik heb trouwens nog "gegoogled" op die Chinese karakters: interessant, hoor!
Wist niet dat er wel 12.000
bestaan! En wat lijken ze allemaal op elkaar,hè? (Net als die Chinezen...hi,hi)
Of denk jij daar nu anders over, nu je ze dagelijks tegenkomt?
Zodadelijk komt Bart thuis met verhalen uit Groningen én een tas met was...
Morgenavond komt Bas weer; ben benieuwd naar hun verhalen.
Verder zijn we deze week bezig geweest om het huis in Groningen te verven en schoon te maken. Het is nog niet klaar, maar dat komt wel.
Koen, een heel fijn weekend en we zijn benieuwd naar je volgende belevenissen!
Liefs vanaf een regenachtige Prinsenhof,
o. Jaap en t.Rita -
05 September 2009 - 05:48
Papa:
Slaapkop ik kan je hier horen snurken, wakker worden. Het is tijd om te ontdekken. Skittels kijkt mee op het scherm. Ze is nog steeds zo gek. Ze bijt en rent nog steeds als een gek door het huis achter een stokje aan. Groetjes Papa -
05 September 2009 - 05:51
Papa:
Vandaag ga ik met Klaas Boon naar de Hiswa. Dit is een show van mooie nieuwe boten. Het is in IJmuiden en ik zou om 09:30 bij Klaas op de boot zijn. Vandaar gaan we op pad. Je hoort het nog wel. Mama gaat met Yvonne vanmiddag golfen. Ik hoop dat het vandaag nog een beetje droog blijft. De Hiswa is in de haven buiten. Groetjes Papa -
05 September 2009 - 07:56
Bas:
Hee Koen,
Wat een leuke verhalen allemaal ;) Die tekens zien er echt heel lastig uit op de foto.
Spreek je nou veel Engels of Chinees? En spreekt je die Nederlander veel? (ook in het engels?)
Ik wil trouwens ook naar China als je daar allstars voor 4 euro!!:O op de markt kan kopen! Echt heel erg vet ;).
Ik heb het nu heel druk met schilderen in Groningen en helaas weinig tijd om alles te lezen, maar over 2 weken zal ik wel meer tijd hebben ;)
Groeten en succes met je Chinese les,
Bas -
05 September 2009 - 09:59
Constance:
Hoi Koen, vandaag zaterdag, de laatste paar dagen was het hier herfstweer. Veel regen en wind, af en toe een zonnetje. Jeanine en Klaas hebben hun eerste schoolweek erop zitten. Ook die zijn toe aan het weekend. Heel erg wennen weer. Ze zijn blij met hun roosters. Ik ben van de week ook weer begonnen in mijn nieuwe baan. Spannend allemaal en moet nog wel geduld hebben om het onder de knie te krijgen.
Zo te lezen heb jij het goed naar je zin daar. Lijkt me niet gemakkelijk al die chineze tekens te leren en dan ook nog uitspreken. We gaan het zien als je terugkomt....... Geniet je weekend en heel veel plezier daar xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx