Mexicaans!!!!!!!
Door: koen helmendach
Blijf op de hoogte en volg Koen
17 September 2009 | China, Peking
17 September 2009 - 17:52
TRita:
Haah die Koen!
Volgens mij ben ik eens de eerste vandaag!?
Zo aan de foto's te zien en je verhaal te lezen heb je weer een hele leuke dag achter de rug.
Lijkt me echt heel moeilijk om Chinees te spreken..Lijkt me soms ook wel lachen met al die vreemde klanken, of is het altijd een "serieuze zaak?"
Volgens mij is de EF niet alleen gericht op talen, maar is het ook een "internationale eet-proeverij"!!!
Koen, jij bent lekker aan 't slapen nu en ik ga weer even wat anders doen. Straks komt Bart thuis i.v.m een speciale rijles, Bas was vandaag "op pad voor een strijkijzer".
Ja, ja, de mannen worden nog eens "huishoudelijk"!!
Als je dit leest is het voor jou weer een nieuwe dag, met nieuwe kansen!
Veel plezier, geniet ervan en tot een volgende keer!
Liefs,
T.Rita
17 September 2009 - 19:31
Opa En Oma:
Lieve Koen,
Hier weer een berichtje van opa en oma.
Koen, wij lezen steeds in de brieven, die papa naar ons toe brengt, hoe fijn alles is.
Je hebt al veel gezien en ook al naar de muur geweest en veel andere dingen gedaan.
Fijn, dat het goed met je gaat.
Wij feliciteren je met papa zijn verjaardag.
Maak er ook maar een fijne dag van.
We hebben gelezen dat je het eten ook lekker vindt.
Geniet ervan!
We hopen snel weer iets van je te horen.
Heel veel liefs van opa en oma -
17 September 2009 - 19:54
Mama:
(Lieve Koen),
Je hebt de buik weer mooi Mexicaans gevuld, lees ik in het verslag.
Wij ook, maar dan Hollands wederom! Vanavond: opperdoezen, peultjes en kip. Heerlijk!
De foto's zien er weer gezellig uit. Ook dat picknicken in het gras.
Wij hebben vandaag gewoon gewerkt en Daan gewoon weer naar school. Vanmiddag had ik vrij en kwam Louise theedrinken. Ook zij heeft jouw foto's gezien en denkt ook dat je zo een prachtige tijd beleeft.
Het is hier mooi weer, alleen nog niet zo warm.
Morgen wordt het warmer en zaterdag helemaal: 23 graden.
Bij jou is het nog zo'n 30 graden, zag ik. Het weekend wordt iets minder en vanaf maandag weer prachtig weer. Bofferd!
(slaap lekker) en
(tot morgen)! Dikke kus, mama
17 September 2009 - 19:56
Mama:
Had ik bij m'n reactie toch mooi Chinese karakters geplaatst, zie ik ze niet terug.....
Dat gaat dus niet, jammer!
Vandaar dat sommige stukjes tussen haakjes staan. -
18 September 2009 - 01:13
Koen Helmendach:
He allemaal bedankt voor jullie stukje weer heel erg leuk. Ja EF is niet alleen een talen school het is niet gericht op toetsen en hoge cijfers je houdt gewoon je eigen tempo aan en als je het goed doet mag je een level hoger. Ef organiseerd elke dag wel wat leuks en daar probeer ik zo vaak mogelijk bij te zijn. Ik spreek jullie wel weer tot dan doei. Groetjes Koen.