Zondag de vaste uitrustdag
Door: koen helmendach
Blijf op de hoogte en volg Koen
20 September 2009 | China, Peking
20 September 2009 - 15:45
Constance:
Hoi, topavond gehad dus....... Ga je dus ook magnifieke optochten meemaken daar in Beijing, kan niet wachten op foto's.......
Wij doen hier vandaag niet veel anders...... Jeanine, Klaas en Gijs zijn vanmiddag weer thuis gekomen en zijn redelijk brak van het feest........ Zo Penne met zalm en spinazie naar binnen werken en daarna voortzetten waar we gebleven zijn. Bankhangen........
Slaap lekker, gaan wij ook doen straks om weer fris aan een nieuwe dag te beginnen....... -
20 September 2009 - 15:52
Mama:
Lieve Koen,
Wij hebben natuurlijk al bijna alles doorgesproken vanmiddag, maar even een berichtje schrijven is natuurlijk altijd gezellig.
Gaan zo naar de voorstelling van Daan en hebben een lichte maaltijd genoten. Papa sla met garnalen, van die hele grote, en ik sla met zalm. Lekker en niet zo zwaar op de maag.
Jij mist hier niks aan, want jij bent niet zo'n liefhebber van garnalen en zalm.
Pake at vanavond bij beppe, want die had nog bruine bonen schotel over.
Waarschijnlijk was de barbeque voor jou lekkerder.
Nou je hoort morgen wel hoe de voorstelling is geweest.
Liefs en een dikke kus!
Slaap lekker!
mama
20 September 2009 - 19:34
Papa:
Mooi verhaaltje, gaat deze week dus wel gezellig worden. Als je onder begeleiding van Guo gaat en je gedraagt je zoals altijd netjes zullen ze je er echt niet uitpikken en zomaar opsluiten. Kijk maar goed om je heen wat er allemaal te doen is en te gebeuren staat.
We zijn net naar de voorstelling van Daan geweest, was weer erg leuk. Hij speelde weer gezellig tussen de dames. Ze zijn wel gek met hem. Ik zal je zo nog even wat foto's sturen. We zitten al bijna aan de €100,00 bij Unibet en we hebben nog een paar wedstrijden te gaan. Ik hoop dat ik deze stijgende lijn kan volhouden. Veel plezier deze week. Papa -
21 September 2009 - 18:46
Marjo:
Hallo Koen alsnog gefeliciteerd met je vader.(sandor was er alleen naar zijn verjaardag omdat ikzelf een barbeque van het werk had, wat ook heel gezellig was ) Wat leuk dat je van iedereen de karakters hebt getekend.
En dan de verboden stad jeetje daar zou ik ook wel rond willen kijken.Moet gelijk aan de film denken van the last empirer.
Verstandig van je dat je een rustdag hebt genomen je doet daar ook zoveel indrukken op.
Ik lees niet meer zoveel over het eten,alles nog wel goed hoop ik?
O dat wilde ik nog vragen hebben ze daar ook op hun toetsenbord chinese tekens staan ?
Kijk al weer uit naar je volgende verhalen.Hartelijke groeten van de Minksen