bank zaken regelen en naar de bar - Reisverslag uit Peking, China van Koen Helmendach - WaarBenJij.nu bank zaken regelen en naar de bar - Reisverslag uit Peking, China van Koen Helmendach - WaarBenJij.nu

bank zaken regelen en naar de bar

Door: koen helmendach

Blijf op de hoogte en volg Koen

26 September 2009 | China, Peking

He allemaal gisteren geen verslag kunnen schrijven omdat ik zo druk was met papieren ophalen inleveren en naar de bar gaan. Dat ik laat thuis kwam moest nog eten en toen meteen weer weg omdat we naar de bar gingen. Het was de laatste avond voor Pia. Ik ging dus naar de bar met Pia finland, Arnaud Frankrijk en Regina Mexico. het was heel erg gezellig we gingen eerst even buiten wat drinken. daarna naar een klein barretje waar je shootjes kon halen dat wouden de dames graag. Toen naar de BLU BAR dat is een bar waar je kan dansen en 1 etage hoger rustig wat kon gaan drinken. We gingen eerst even wat drinken een etage hoger om na 1,5 uur naar beneden te gaan om te dansen. Dit was om 11:30. We hadden het heel erg naar onze zin en gingen van de ene bar naar de andere. Aan het einde van de avond waren de andere wel een beetje van de kaart hahahah. Maar ik heb ze veilig nar de taxi gebracht en afschijt genomen van Pia. Toen zelf ook naar huis gegaan de taxi chauffeur kon het eerst niet echt vinden. Hij moest veel vragen aan andere chauffeurs maar we zijn er toch gekomen. was wel weer blij om thuis te zijn. Maar nog even over de het visa. moest om 2 uur eerst weer naar huis om alle papieren en paspoort optehalen. Toen weer naar de bank om te kijken of er geld op me rekening stond. Dit is heel belangrijk er moet een bepaald bedrag opstaan. hiermee kan je dan aantonen dat je niet hier gaat werken en dat je geoeg geld hebt om te overleven. Je krijgt dan een papier van de bank en daar ga ik maandag mee naar de ambasade om het visa te verlengen. Ga vandaag weer bij de oom van Guo eten. Wordt vast gezellig. Groeten van Koen.

• 26 September 2009 - 09:34

Constance:

Hoi Koen, Wat een gedoe om je visa te kunnen verlengen. Komt dus best wel veel bij kijken. Heb je dat allemaal alleen gedaan?
    Aan de foto's te zien hebben jullie een beregezellige avond gehad. Wel jammer dat je weer afscheid moet nemen en in dit geval van Pia. Je hebt in deze periode in ieder geval veel vrienden gemaakt met mensen uit verschillende landen en dat is natuurlijk altijd heel erg leuk en meegenomen. Moet wel een beetje vreemd zijn geweest voor je dat de taxi niet helemaal de weg naar je huis wist. Maar goed, je bent goed thuis gekomen en dat is het aller belangrijkste.

Gisteren heb ik gewerkt in de original store. Hebben een andere winkel van Theo leeggehaald (junior) omdat die winkel de komen de drie maanden verhuurd wordt. Ben ongeveer 10 keer de trappen op en neer gegaan in de original store (heb jij ook wel eens gedaan)met zware dozen. Voelde me dus goed moe gisterenavond.
    De kinderen zijn het weekend weer bij hun vader dus ik kon vanmorgen lekker uitslapen. Vandaag wat aanrommelen en vanavond lekker op de bank.

Geniet je weekend en geef je een dikke knuffel xxxxxxxxxxxxxxx

• 26 September 2009 - 10:21

Bart:

HA koenskenofski,
    heb lang niet gereageerd, maar heb je verhalen tussendoor wel even gelezen, want die komen altijd in mn mail.
    Ik was deze week een beetje ziek zoals je al wist.
    Jammer dat je alweer afscheid moest nemen. Maar er komen vast wel leuke mensen voor in de plaats. Gelukkig zie ik je veel lachen op alle foto's, dus neem aan dat t goed met je gaat:)
    We gaan nog wel een x skypen van de week!
    joooo

• 26 September 2009 - 11:43

Koen Helmendach:

He, ja het is zeker een gedoe met het visa maar het komt wel goed. Ga naar de ambasade op maandag moet er vroeg zijn om 8:30. Ik hoef gelukkig niet alles zelf te doen. De school helpt je graag dit was ook wel nodig omdat ze bij de bank bijna geen negels praten. Maar het is gelukkig allemaal goed gekomen. Ha die bart leuk dat je weer even een reactie plaatst. Goed te horen dat je weer beter bent. Ja ik denk dat er maandag weer nieuwe mensen komen en dan zullen we wel weer zien. Ja ik lach hier inderdaad veel heb het ook reuze naar me zin hier kan het bijna niet geloven maar ben hier al weer een maand!!!!!!!!!! Ja ik spreek je nog wel een keertje met skype. spreek jullie de volgende keer weer. Groeten Koen.

• 26 September 2009 - 19:06

(tante) Yska:

Je spreekt wel veel talen daar zeg..chinees, frans, engels en nu moet je ook nog NEGELS leren voor het regelen van bankzaken of juist niet...haha ;o

• 26 September 2009 - 19:58

Mama:

Lieve Koeneman,

Nog even een laat berichtje.
    Ben net terug van het personeelsfeestje in Olst.
    Dat was superleuk.
    We zijn eerst gaan klootschieten en daarna zelf pizza's gaan bakken. Heel erg lekker!
    Het was vandaag prachtig weer, dus het kon niet beter.

Heb gezien, dat jij ook een hele leuke avond hebt gehad.
    Jammer, dat Pia vandaag naar huis is gegaan, maar ja, dat hoort bij EF.
    Een komen en gaan van studenten.

Ik ga nu lekker slapen, want het is morgen weer mooi weer en daar wil ik volop van genieten.

Liefs, mama

PS. Ik mis wel een beetje het dagboekverslag van Wassim. Ik weet dat je hem regelmatig spreekt op msn, maar toch.

• 03 Oktober 2009 - 22:59

Elma:

Wat een schoonheid, die Pia. Ga je haar een keer opzoeken in Finland?