stukje van zaterdag en zondag
Door: koen helmendach
Blijf op de hoogte en volg Koen
11 Oktober 2009 | China, Peking
11 Oktober 2009 - 21:06
Constance:
Heeeeey, als ik je verhaal zo lees (de vorige en deze) zou ik bijna zeggen dat je blij bent weer "thuis" te zijn......... Wat een gave foto's weer. En zo te lezen heb je een leuke uitgaansavond gehad. Dat je de volgende dag de hele dag geslapen heb kan ik me wel iets bij voorstellen. Je onderneemt ook zoooooooooveeeeeeeeeeel. Mooi hoor die foto's van het plein en de wagens die in de parade hebben mee gedaan.
De foto's van het museum ook mooi. Het valt me op dat ze voor al dat soort gebouwen veel bloemen hebben. En dat eten, zaaaaaaaaaaalig.........
Morgen weer een nieuwe dag op school. Ben nieuwsgierig wie je nieuwe vrienden voor de komende week gaan worden.
Ik lees dat je nog 41 dagen hebt te gaan. Wat vliegt de tijd. Over een paar weekjes schuift je vader aan, lijkt me hartstikke leuk voor je om hem te laten zien hoe gemakkelijk jij je al daar beweegt.
Ik heb je een paar dagen niet bericht. Niet dat ik dat vergeten was, maar heb hier thuis een beetje lekker aangeklungelt.
Vrijdag heb ik gewerkt de hele dag en vrijdagavond vertrokken de kids weer naar Hoog Soeren. Klaas sr. is vandaag jarig dus ik heb vorige week een hoop voorbereidingen getroffen met de kids voor zijn verjaardag (kadootjes kopen en briefjes en tekeningen maken). Vrijdag dus gewerkt. Vrijdagavond met The een hapje gegeten in Twello en zaterdag weer gewerkt in de winkel. Zaterdagavond lekker lui op de bank met de haard aan. Tis hier echt herfstweer. Errug nat dus!!!!!! Vandaag lekker uitgeslapen en vanmiddag wat visite gehad. Was heel gezellig. Vanavond kwam Jeanine alvast thuis, want die vertrekt morgenochten om 7 uur richting Berlijn voor 5 dagen met de school. We hebben hier kaasfondue gegeten. Dat vindt ze lekker en alvast spullen verzamelen en tas inpakken.
Morgenochtend dus om half 6 op om broodjes te smeren en de puntjes op de i te zetten voor vertrek.
Nou lieverd, veel plezier weer op school en lees je berichten weer.
Hele dikke knuffels van hier voor jou XXXXXXXXX -
12 Oktober 2009 - 13:06
Aletta/ V Sijpjes:
Hoi Koen,
Even een reaktie weer van ons uit Harskamp, want ook wij kijken iedere keer naar jouw verslagen. Wij verbazen ons over hoe gemakkelijk jij je beweegt in dat land, want het is toch wel een totaal andere cultuur. Je hebt een groot aanpassingsvermogen!
Het lijkt wel een jaar aan belevingen die je in een paar maanden propt! Gelukkig heb je dit "dagboek" om, als je weer thuis zit, hierop terug te blikken. Leuk, dat je straks alles (nou ja, alles) aan je pa kan laten zien. Hier is alles oké en z'n gangetje. Wij kijken weer uit naar je volgende berichten. Groetjes Jan Aletta Mélanie en Julian XXX