zaterdag en zondag - Reisverslag uit Peking, China van Koen Helmendach - WaarBenJij.nu zaterdag en zondag - Reisverslag uit Peking, China van Koen Helmendach - WaarBenJij.nu

zaterdag en zondag

Door: koen helmendach

Blijf op de hoogte en volg Koen

18 Oktober 2009 | China, Peking

He daar ben ik weer zaterdag begon ik met fitnessen is wel weer lekker. Daarna weer naar huis had dan ook 2,5 uur gesport. Toen ik thuis kwam lekker gegeten we hadden onze eigen pizza gemaakt dat was best leuk En ze waren ook nog eens allemaal goed gelukt. Dus dat konden we lekker opeten. Ik zou vandaag ook naar de disco gaan deze keer een andere de Mix dat is een grote discotheek. We verzamelde bij Guomao station vanaf daar vertrokken we naar de Mix Voordat we naar binnen gingen gingen we nog even wat drinken. Hierna eindelijk naar de Mix het was echt een dikke club veel mooie chinese meisjes hahahaha. We zijn daar tot 4 uur gebleven we gingen met een grote groep van 8 mensen. We hadden dus veel lol veel gelachen. Hierna weer met ze alle gelijk naar huis. Nu wist de Taxi chauffeur het huis meteen te vinden daarvoor hadden ze er altijd moeite mee maar nu gelukkig niet. Zondag lekker uitgeslapen. Heb Zondag dan ok niet veel gedaan een beetje computeren filmpje kijken en wat eten. Morgen begint school weer gelukkig maar 1 uurtje en na het ene uurtje naar het pretpark dus das ook wel weer heel erg leuk. Spreek jullie snel weer Groeten Koen.

• 18 Oktober 2009 - 17:51

Constance:

Heeeeeey, lekker weekend gehad dus....... Ontspanning en stappen...... En heb je nog zo'n knap chinees meisje aan de haak geslagen?????? ;-)
    De herstvakantie is hier begonnen. Vrijdagavond is Jeanine terug gekomen. Helemaal munt. Zaterdag van 10 tot 19.00 uur in de sporthal rondgelopen en gesupportert. Alle 3 hadden ze een wedstrijd. Tussendoor snel boodschapje doen en broodje eten.
    Gisterenavond lekker weer met zun 4ren op de bank. Vandaag grote opruiming gehouden in huis.
    Morgen ga ik werken en zijn de kids thuis. Vinden ze heeeeeeeelemaal niet erg dat ze het rijk alleen hebben.
    Morgen jij 1 uur naar school!!!!!!!!!!!!!! Veel plezier op het pretpark en lees je......
    Dikke knuffels van hier Th, C, J, K en G xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 18 Oktober 2009 - 20:21

Mama:

Lieve Koen,

Wauw, wat een grote club!
    Leuk, dat jullie zoveel pret hebben gehad.
    Was zeker wel lekker om een rustig dagje te hebben, zo na dat late stappen.

Heb nog geprobeerd te skypen, maar je was niet on-line.

Daan heeft het heel erg naar zijn zin gehad.
    Er waren veel mensen die hij kende. De rol die hij had, was helemaal naar zijn zin.

Vanavond lekker sla, friet en een heerlijk gekruid stukje vlees uit de oven gegeten.
    Hij vond het heerlijk na de pasta en de niet zo lekkere stamppot van het weekend.
    Morgen kan hij lekker uitslapen, t'is tenslotte vakantie.

Skittles had gisteravond toen wij thuis kwamen al weer een vogeltje gepakt. De hele hoek van de kamer lag vol met veertjes. Zo'n klein poesje en dan al zo'n rover.

Nou Koen, veel plezier morgen in het pretpark. Ben benieuwd of er veel achtbanen zijn.

Dikke kus, mama XXXXXXXXX

• 18 Oktober 2009 - 22:57

Bart:

Ha koen,

Wat een vette club! ik zie al mooie vrouwen op die foto, nog iemand gescoord:P?
    Ik heb nu ook vakantie, maar ik moet nu wel veel leren heb die week daarop tentamens. Maar ik ga ook leuke nog wat leuke dingen doen zoals naar Texel waar David nu is.
    Ik ging vandaag ook voor t eerst auto rijden met me vader, moeder en bas. Was grappig:)
    Veel plezier in het pretpark straks!