laatste dag van de vakantie - Reisverslag uit Peking, China van Koen Helmendach - WaarBenJij.nu laatste dag van de vakantie - Reisverslag uit Peking, China van Koen Helmendach - WaarBenJij.nu

laatste dag van de vakantie

Door: koen helmendach

Blijf op de hoogte en volg Koen

08 Oktober 2009 | China, Peking

Toch nog donderdag vrij morgen dus 1 dag naar school en dan al weer weekend wat een leven. Ik heb vandaag lekker uitgeslapen. daarna heb ik met mijn nieuwe download programma een aantal leuke films gedownload en die bekeken naar het eten in de avond bbq en pizza heb ik samen met Guo nog een filmpje gekeken de laatste van need for speed best een vette film. Na de film nog even wat oefeningen gedaan toen ik daarmee klaar was gingen guo en ik nog even een nieuwe opwaardeer kaart halen voor de telefoon. Heb nu al weer zin in morgen nieuwe leerlingen en de oude vertrouwde weer te zien. Bart nogmaals veel succes met het auto examen!!!!!! Groeten Koen.

• 08 Oktober 2009 - 17:48

(tante) Yska:

Hi there,

Het is even geleden dat ik een berichtje plaatste. Was een paar dagen weg voor mijn opleiding. Maar hier ben ik weer. Ik heb niet veel noemenswaardig beleefd, maar jij daarentegen weer heel veel. Ik merk dat wanneer ik dan na een paar dagen thuiskom, meteen even op jouw blog kijk om alle verhalen te lezen. Het blijft toch erg leuk. Ook de foto's zijn weer prachtig. Vooral dat hondje....kun je hem echt niet meenemen? Bram zit naast mij en zegt nu: Ik denk dat Skittles het hondje wel heel leuk zou vinden, want die vindt toch alles leuk. Maar Dropje daarentegen...dat is een heel ander verhaal. Wel een leuk experiment... ;)
    Nou wil Sanne nog even wat typen. Veel plezier op school en ik hoop dat er weer veel leuke nieuwe leerlingen bijzitten!

Dikke kus van de mij aan de jou en van Bigspanky (Bram bedoelt daarmee de moeder van Macspanky...)!

• 08 Oktober 2009 - 18:39

Sanne:

Heey Koen,

Hoe gaat het daar? Hier met ons gaat het heel goed. Beppe is nu ook weer thuis en het gaat hartstikke goed met haar. Ze kan alweer van alles eten dus dat is mooi. Over eten gesproken, wat ziet dat ei van 100 jaar oud er vies en goor uit zeg! Ik zou dat niet eens op durven eten! Ik vind het wel hartstikke dapper van je hoor! Stonk dat ei eigenlijk heel erg? Want meestal stinken rotte of bedorven of hele oude eieren wel erg. Wat heb je eigenlijk al veel in China gedaan. Je bent al heel vaak naar de Chinese muur geweest en ook al naar het Olympische Stadion. Zo te horen en te lezen heb je het heel erg naar je zin in China! Mooi zo! Het zou wel heel jammer zijn als je voor 3 maanden in China zat en je het helemaal niet naar je zin had. Als dat zo was zou ik het echt heel sneu voor je vinden. Wat is dat hondje op die foto schattig! Het is echt gewoon een snoepje van een hondje! Pssssst... Koen.... Kun je niet teruggaan en hem stiekem in je tas stoppen en dan meenemen naar Nederland? ;) Ik denk dat Skittles er geen problemen mee heeft maar Dropje daarentegen die zou hem zo een mep verkopen! Ik denk eerder dat Skittles boven op hem klimt en dan als een soort cowboy op hem gaat rijden. En dan met een lasso Dropje probeert te vangen! :D Mama zegt dat ik nu moet stoppen om me klaar te gaan maken om te gaan slapen.

Nou Koen verder nog heel veel plezier in China en ik hoop dat je het hondje stiekem meeneemt naar Nederland. ;)

Dikke kus,

Sanne

• 09 Oktober 2009 - 03:03

Koen Helmendach:

mooi dat je weer terug bent. Heb inderdaad veel gedaan in de vakantie zoals je hebt kunnen lezen. Nu begint school weer. Het ei stonk inderdaad maar niet heel erg maar nu kan ik wel zeggen dat ik een stukje ervan heb gegeten. Ik heb inderdaad veel gezien en hoop nog veel meer te zien en aan jullie te laten zien bedankt voor jullie berichtje en groeten van macspanky.

• 09 Oktober 2009 - 09:11

Mama:

Lieve Koen,

Even een berichtje vanuit het zonnige Apeldoorn.

Die lieve Skittles had gisteren voor het eerst een musje te pakken.
    Wij hadden het eerst niet in de gaten en dachten dat zij een speelgoedmuis in de bek had, totdat er allemaal veren van de "muis" afkwamen.
    Ze was helemaal blij ermee, helaas konden we het musje niet meer redden.
    Je snapt dat we dus nu twee rovers in huis hebben en elke dag onaangenaam verrast kunnen worden.

Fijn, dat je films kunt downloaden. Ik hoef dus geen dvd's op te sturen. Had een heel mooi pakketje voor je gemaakt en ging ermee naar het postkantoor, maar schrok van de verzendkosten, zo'n € 55,00. Heb het pakketje weer mee naar huis genomen en zal het wat lichter moeten maken, zodat het verzenden niet zoveel geld gaat kosten.

Nou, lieve Koen, ik ga weer aan het werk een hele fijne dag gewenst en heel veel liefs van mij.
    XXXXXXXXX mama

• 09 Oktober 2009 - 22:54

Elma:

Ben benieuwd of Bart zijn rijbewijs nu heeft... Grappig eigenlijk, ben ik tegenwoordig een beetje bij met wat er allemaal in Apeldoorn gebeurd, via jouw blog uit China! Ook goed om te horen dat je Beppe weer thuis is. Ik hoop dat je eerste schooldag na de vakantie leuk was.