De vertrek dag!!!!!
Door: koen helmendach
Blijf op de hoogte en volg Koen
07 Oktober 2009 | China, Peking
07 Oktober 2009 - 20:10
Papa:
Hallo Koen,
Ik ben blij dat je weer heel in Beijing bent aangekomen. Het was nog een hele trip begreep ik, mede door het bezoek naar Nicole. Was dit al afgesproken of ben je op goed geluk gegaan.
Wat heb je toch een hoop nieuwe mensen ontmoet. Het is leuk om met ze te praten, ik heb ook heel wat afgekletst in Afghanistan met Stan. Goed voor je Engels en in jouw geval voor je Chinees.
Wat ....heb je daar ook al wasknijpers, wist ik niet. Handeltje? Vrijdag zit de helft van de 12 weken er al weer op, de tijd vliegt voorbij. Jij nog twee dagen naar school en ik nog twee dagen naar het werk en dan alweer weekend.
Mama legt weer een hoop werk voor me neer, dus moet ik gaan programmeren.
Wie zijn ogen sluit zal nooit wat zien.
Groeten Papa -
08 Oktober 2009 - 09:08
T.Rita:
Ha lieve Koen,
Even nog een klein berichtje.
Wat fijn dat je zo hebt genoten tijdens de vakantie!
De foto van de chinese toren met de blauwe lucht op de achtergrond vind ik erg mooi én de foto van jou samen met de Buddha, ook prachtig!
Ik kan een tijdje niet reageren op jouw berichtjes, want ik ga 8 dagen lang een "tour de Suisse" maken, samen met m'n moeder, broer en 2 zussen. We gaan plaatsen bezoeken, waar mijn moeder een speciale herinnering aan heeft, dus heel bijzonder.
A.s vrijdag ( morgen) moet Bart afrijden! Zul je voor hem duimen? Spannend, hoor!
Fijn dat Beppe al weer thuiskomt,hè?
Nou, ik wens jou alvast weer een fijn weekend toe, een goede week en veel mooie ervaringen!
Dikke kus, t. Rita
08 Oktober 2009 - 09:09
Mama:
Lieve Koen,
Fijn dat je het zo leuk hebt gehad tijdens de vakantie.
En nu begint het "harde" leven weer...........
Vroeg opstaan, studeren en de rest natuurlijk.
Vanmiddag ga ik samen met pake beppe ophalen uit het ziekenhuis.
Dan kan ze lekker aansterken thuis.
Het is vandaag beter weer dan gisteren, gelukkig.
Ik hoop dat ik je weer snel kan spreken. Wat dacht je van vanavond, zo rond een uur of 10 (jouw tijd)?
Liefs,
mama -
08 Oktober 2009 - 09:16
Koen Helmendach:
He bedankt voor jullie berichtje. Als eerste Bart heel veel succes morgen je kunt het. Ik zal zeker voor hem duimen. ja het harde leven begint weer hahahah. heb er wel weer zin in om naar school te gaan kan ik al de andere leerlingen weer zien. Mooi dat Beppe weer terug kom naar huis is denk ik veel fijner lekker thuis zijn. Groeten van koen.