Veel dingen op het programma
Door: koen helmendach
Blijf op de hoogte en volg Koen
14 Oktober 2009 | China, Peking
14 Oktober 2009 - 17:50
Bart:
Jo Koen,
Eindelijk weer aan t fitnessen:p Dat heb je vast gemist.
Wat een gedoe trouwens met je visa, kon je niet ff tijdelijk chinees burger worden?
Hier in groningen gaat het ook goed. Maandag hadden we een Duitse bier kantus op de vereniging, dat is kort door de bocht een spel met bier en liedjes zingen.
Vanavond komen Mitchell, Stijn en Erick eten en gaan we misschien de stad nog in. Morgen is er een borrel op de vereniging en dan is er natuurlijk ook nog school:p Dus de hele week feest!
Veel suc6 en plezier! -
14 Oktober 2009 - 18:01
Constance:
hai, voor voorlopig heb je het maar weer effe geregeld. Inmiddels lig je waarschijnlijk te slapen. Hoop dat je een leuke avond hebt gehad. Je foto's heb ik gezien, maar je hebt het ook over filmpjes, waar vindt ik die????
Ik zit lekker met de boys op de bank. Hebben vanavond pannenkoeken gegeten in het pannenkoekenhuis aan de Deventerstraat. Was effe gezellig en heerlijk.
Dikke knuffel xxxxxxxx -
15 Oktober 2009 - 02:59
Koen Helmendach:
Ja gelukkig wel goed gekomen over twee weken weer. leuk dat je zo veel feesten hebt doet me goed om te horen dat je je al thuis voelt doe de groeten aan mitchel stijn en erick en natuurlijk bas. De filmpjes kan ik hier niet op de site zetten dat lukt niet maar ik bedoel ik heb ze op de computer en daar kan je ze dan zien. spreek jullie weer groeten koen. -
15 Oktober 2009 - 09:25
Mama:
Ha, die lieve Koen,
Wat boffen, dat het een andere voorstelling was met weer lekker eten.
Zag er goed uit!
Gisteravond is ome Jaap bij ons wezen eten. Tante Rita is naar Zwitserland en hij is nu helemaal alleen, nu Bas en Bart in Groningen zitten.
We hebben lekker bami, kip en boontjes gegeten, je kent het wel.
Bas en Bart hebben het ook erg gezellig in Groningen, als je de berichten zo leest en hoort. Fijn voor ze.
Papa is snipverkouden. Hij is gisteren om half 8 naar bed gegaan. Hij is niet de enige, er zijn veel meer mensen die er last van hebben.
Zaterdag breekt de herfstvakantie aan.
Daan gaat een weekend naar Zwolle en heeft er weer helemaal zin in.
Hopelijk wordt het mooi weer. Het is nu zonnig, maar wel koud. Het vriest 's nachts.
Nou, Koen tot skypes!!!!!
Liefs, mama