Lange school dag maar ook weer veel gelachen - Reisverslag uit Peking, China van Koen Helmendach - WaarBenJij.nu Lange school dag maar ook weer veel gelachen - Reisverslag uit Peking, China van Koen Helmendach - WaarBenJij.nu

Lange school dag maar ook weer veel gelachen

Door: koen helmendach

Blijf op de hoogte en volg Koen

27 Oktober 2009 | China, Peking

We hadden vandaag weer een lange school dag zoals jullie misschien al weten sommoige weten misschien al het rooster uit hun hoofd hahahah. Veel lessen dus maar ook tijd voor leuke dingen eerst moest ik nog even naar de bank om een certificaat te halen voor het visa dat ik morgen ga ophalen ik moest halver wegen lily erbij halen omdat ik er niets van snapte ze spreken geen engels dus dat is moeilijk. Maar gelukkig is alles goed gekomen en heb ik mijn certificaat nu. morgen dus even visa halen de laatste keer. Na dit gebeuren gingen we met z'n alle even eten en daarna naar the whole market om daar even wat spulletjes te kopen voor Helloween ik heb een mooi masker gekocht er zijn vier andere die het masker ook kochten. Na dat we een mijn masker hadden gekocht bekijk de foto zijn we naar buiten gegaan. Daar gingen we met z'n alle op een hoekje staan en lieten we mensen schrikken heel erg grappig en de chinese reageerde ook nog eens leuk hahahah. Nou dat was het weer voor vandaag morgen dus even visa halen en kijken wat de dag nog meer brengt ja trouwens morgen komen er wat leerlingen naar mij toe en gaan we chinese pizza eten en BBQ. Dus de groeten van mij spreek jullie snel weer.

• 27 Oktober 2009 - 15:42

Papa:

Ik zou graag willen dat het op mijn werk zo verschrikkelijk gezellig zou zijn. Helaas moet er bij ons ook hard gewerkt worden...... 2010 brengt weer veel werk met zich mee. Zeker nu er vanuit OOCL een heleboel mensen weggaan die met de terug trekking van onze troepen uit Afghanistan te maken hebben. Alles gaat namelijk gewoon dooe. We zijn wel de grootste brigade die er is, dus uitzending of niet er wordt een hoop van ons gevraagd.
    Met die maskers wordt het op Halloween wel gezellig denk ik zo. Zeker als het in de smaak valt bij de Chinezen. Deze foto's zijn denk ik uit de disco van zaterdagavond. Het is maar en vrolijke boel daar, volgende week zaterdag ben ik erbij om het te zien.
    Groeten Papa

• 27 Oktober 2009 - 16:08

Mama:

Jo Koeneman,

Een heel eng masker! Ik kan me voorstellen dat ze ervan schrokken. Dat wordt vast een succes zaterdag.

Leuke foto's van het stappen trouwens. Ziet er allemaal erg gezellig uit.
    Vooral die van het rode beeld, hahaha.

Vandaag heb ik de boekhouding gedaan. Het is weer het einde van het kwartaal en de boekhouder belde al op om te vragen of wij het al af hadden.
    Vanmiddag maar meteen even weggebracht.

Morgen weer borduren en zo vliegen de dagen om.

Veel plezier morgen bij jou thuis met de andere leerlingen en heel veel liefs van mij!

XXXXXXXXXXXXXX mama

• 27 Oktober 2009 - 19:42

Bart:

He Koen,

Nog maar een kleine maand en dan ben je al weer terug:) Ik zie dat je het heel gezellig hebt en nu een leuke groep hebt. En veel lachen is goed!:)

Mijn weekje vakantie is weer voorbij. We waren naar Texel geweest bij David met een huurauto. Stijn had keihard gereden omdat we anders de laatste boot niet haalden. Gelukkig hadden we hem net nog gehaald en konden we als laatste in de rij auto's aansluiten.
    Het was gezellig en David had zijn leefen werk omgeving laten zien. 's avonds hadden we nog een kampvuur gemaakt op het strand. De volgende dag zijn we weer terug gegaan omdat de kosten van de huurauto ook opliepen.
    Donderdag kwamen Marije en Eva hier langs en zijn Bas en ik met hun naar Gyas geweest en daarna wezen stappen. Vrijdag had ik nog geroeid en toen was het weer tijd om naar huis te gaan. Want op zaterdag moest ik werken en was de verjaardag van David.

Ben nu weer terug in Groningen. Heb maandag 1 tentamen gehad in productontwikkeling. Ging redelijk goed. Morgen heb ik bedrijfseconomie. Ik ga weer ff verder leren.

Veel suc6 en veel plezier met Halloween!1

jooo

• 27 Oktober 2009 - 22:01

Constance:

Heeeeey, nog maar 25 dagen............... Ben je zelf al aan het aftellen of heb je nog lang geen zin om terug te komen......... Wat een geweldig masker heb je gekocht en ik had er denk ik ook pret om gehad om mensen aan het schrikken te maken. Als ik je verslag lees en de foto's bekijk is het vette pret daar in Beijing...... Wat leuk dat je de mensen waar je mee omgaat zo op de foto hebt gezet. Moest echt lachen om je foto's...... Het lijkt wel gisteren dat ik het verhaal van de verlenging van je visa van de vorige keer heb gelezen. Kan me bijna niet voorstellen dat het alweer zo ver is joh.....
    Jeanine heeft woeste plannen a.s. zondag naar Walibi "halloween fright nights" te gaan met vrienden. Ze twijfelt nog een beetje, maar denk dat ze wel gaat.
    Voor het eerst dat ik er hier mee te maken krijg. Wel leuk natuurlijk, lekker griezelen in Walibi, want volgens sommige doen ze daar vreselijk hun best er een enge boel van te maken.
    Vandaag was ik weer aan het werk in de winkel. Rustig daggie, dus heel vermoeiend. Eenmaal thuis tegen 18.00 uur was iedereen naar sport. Mijn vader haalt Gijs en Klaas en Jeanine gaan fietsen. Met eten is het dan altijd een rommeltje, want iedereen eet tussen 19.00 uur en 20.30 uur.
    Het is nu heel laat en ik ga een rondje met het hondje en gauw mijn mandje opzoeken.

Wens je morgen weer succes met de afronding van je Visa en lees je ;-)

Liefs en een dikke knuffel

• 27 Oktober 2009 - 22:02

Constance:

Visum bedoel ik hihihihi

xxxxxxxx

• 28 Oktober 2009 - 15:56

Koen Helmendach:

Ik vind het mooi te horen dat jullie z'n leuke vakantie hebben gehad. ik heb helaas geen vakantie gehad maar heb het nog steeds naar mijn zin.