te lange school dag maar gezamelijk avond eten!!!! - Reisverslag uit Peking, China van Koen Helmendach - WaarBenJij.nu te lange school dag maar gezamelijk avond eten!!!! - Reisverslag uit Peking, China van Koen Helmendach - WaarBenJij.nu

te lange school dag maar gezamelijk avond eten!!!!

Door: koen helmendach

Blijf op de hoogte en volg Koen

28 Oktober 2009 | China, Peking

Vnadaag had ik weer een lange school dag tot kwart over 5 pufffffffff. te lang gewoon want we hebben dan van 12 tot kwart voor vier geen les maar we zijn wat in b2 gaan eten en hebben lekker achter de computer gezeten ahahah is ook wel eens even lekker. Om kwart voor 4 begon onze eigen les dan weer. De les eindigde om kwart over 5. Daarna ben ik met Arturo Regina en Arnaud naar mijn huis ik heb ze daar wat Nederlandse snoepjes laten proeven ze vonden het heel erg lekker. Hierna zijn we met Guo naar het resaturantje gegaan en hebben we lekker pizza en lam gegeten helaas was ik mijn camera vergeten dus helaas geen foto's misschien een andere keer. Daarna hebben we met z'n alle nog even wat thee gedronken. Ze vertrokken weer om 10 uur met de taxi. Daarna Guo en ik weer naar huis. Verder thee drinken en praten. Nu weer een berichtje aan het typen en dan weer lekker mijn bedje in. Groeten van mij en ik spreek jullie weer

• 28 Oktober 2009 - 16:05

Constance:

Wat een drama dag voor jou hahahahaha...... Komen die pizza's je oren niet uit????????
    Hier ook een kort berichtje. Vandaag gecomputerd en de laptop van jeanine weer aan de praat gekregen. Norton geinstalleerd en heb nu vierkante oogjes.
    Het is woensdag en meestal gaan Jeanine en Klaas naar hun vader huiswerk leren met hem. Blijft hij ook up to date. Vanavond gaat Gijs ook, want ik heb een belangrijk gesprek vanavond om 19.00 uur. Wat? Dat vertel ik je nog. Morgen weer een vrije dag. s'middags heb ik een begrafenis. De man van een oudcollega is van het weekend overleden. Veel te jong.........
    Nou lieverd, slaap lekker en lees je weer...

• 28 Oktober 2009 - 16:26

Mama:

Wat heb je het toch verschrikkelijk zwaar! Heb echt met je te doen.

Leuk, dat Guo ook mee ging eten. Hij kan er ook prima bij, volgens mij.

Denk je er nog wel een beetje aan om groente te eten?

Hier alles rustig. Vandaag weer geborduurd en vanavond ga ik even een uurtje tennissen. Ga ik ze weer allemaal van de baan afslaan, hahaha.

We gaan zo eten: kliekjes, sla, gebakken aardappeltjes en GEEN vlees.

Voor jou: Slaap lekker en tot schrijfs.

Een hele dikke kus van mij! XXXXXXXXXXXXXXXXX

mama

• 28 Oktober 2009 - 21:12

T.Rita:

Ha Koen,

Terwijl jij ligt uit te rusten van je "zware dag", even een krabbeltje van mij. Het was voor mij ook een lange dag en wel gewerkt van 9 tot 17.00uur, daarna gekookt: scholletje gebraden, met worteltjes, sperziebonen en peterselieaardappelen.
    Vervolgens omgekleed om te gaan sporten.
    We hadden vandaag stepbankjes en het was heel vermoeiend, maar daarna was ik weer helemaal "voldaan".
    Nu zit ik met rode konen te typen en ga ik gauw douchen om het sportzweet af te spoelen en in m'n nestje te duiken.

Morgen aan het eind van de middag gaan we naar Groningen en is er een ouderavond op de Hogeschool van Bart.
    Daar wordt vervolgens uitgelegd wat de studenten tot nu toe gedaan hebben en wat er allemaal nog gaat komen dit jaar.
    We zijn natuurlijk erg benieuwd en hebben er zin in!

Nou Koen-chi-mang, geniet jij vandaag maar weer van een mooie nieuwe dag daar in het verre China en we horen weer van elkaar.

Liefs,
    T.Rita

• 29 Oktober 2009 - 05:54

Papa:

Nog even een berichtje. Woensdag ga ik altijd lekker fietsen onder werktijd. We zijn verplicht om per week twee uur te sporten. Dus maar weer op de fiets en het bos in. Lekker weer en mooi weer 35 km gefietst, kom ik op zo'n dag toch aan 50 km totaal. Dat voel je in de benen. De coupen test van maandag had ik nog niet uit mijn lijf. Kwestie van gewoon doortrappen. De fiets was behoorlijk vuil dus die maar gelijk een schoonmaak beurt gegeven met de hoge druk spuit van pake.
    Nu gaan we er weer helemaal voor deze week 5 dagen werken en dan pas weekend.
    Als je de ogen sluit kun je alleen wat horen.
    Groeten van papa.

• 29 Oktober 2009 - 14:42

Marjo :

Hallo Koen al weer even geleden...
    Heb alles weer gelezen en al die mooie fotos bewonderd.Nog even en dan kun je je vader alles laten zien.
    Mooi dat alles goed gaat.Groeten vanuit een bewolkt Apeldoorn.